Murat Özbostan, Sabah'ta Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak derbi karşılaşması öncesi değerlendirmelerde bulundu.
Özbostan, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'a ziyareti ve iki başkanın görüntülerinin Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde de olması gerektiğini söyledi.
Murat Özbostan'ın yazısındaki o bölüm şu şekilde:
"Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, hafta içinde Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'ı ziyaret etmiş ve harika görüntüler vermişlerdi. Futbol adına hele de şu günlerde özlediğimiz bu kareleri tek tek alkışlıyoruz. Ama bu görüntünün devamını Fenerbahçe- Galatasaray maçında da bekliyoruz.
Ali Koç ev sahibi, Dursun Özbek misafir. Futbol bayramı için Koç'un, Özbek'i en güzel şekilde ağırlaması şık bir hareket olur. İşte o zaman Arat ve Koç'un verdiği mesajların ne kadar samimi ve içten olduğunu görürüz. Bakalım nasıl olacak?"
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Luis Enrique'den final itirafı!

Vincent Kompany'den hakem tepkisi!

Şampiyonlar Ligi'nde finalin adı belli oldu!

Marquinhos ve Kvaratskhelia, Şampiyonlar Ligi'nde tarihe geçti

Crystal Palace cephesinden Arda Turan'a övgüler!

Gianfranco Matteoli: "Hakan Çalhanoğlu'nun rakibi yok"

Luis Henrique: "Inter'de yerimi sağlamlaştırmak istiyorum"

Jean-Philippe Mateta'dan Milan itirafı!

Casemiro: "Michael Carrick, görevi hak ediyor"

Barcelona'dan Anthony Gordon için ilk temas!




















