Al-Kholood'un Beşiktaş'tan bonservisi aldığı Kongolu forvet Jackson Muleka, kariyer hedeflerini paylaştı.
Top Mercato'ya konuşan 25 yaşındaki futbolcu, çocukluk döneminden itibaren Olympique Lyon forması giymeyi arzu ettiğini ifade etti.
Muleka, "Küçükken Lyon ve Monaco'yu çok severdim. İnşallah, Allah'ın izniyle orada oynama fırsatı bulurum" şeklinde konuştu.
Beşiktaş'ta bulunduğu dönemde de Fransa'ya gitme ihtimalinin olduğunu açıklayan Muleka, "Bu tamamen şartlarla ilgili. İlk sezonumda Montpellier ve Toulouse vardı. O dönem gerçekleşmedi çünkü şartlar elverişli değildi. Geçen sezon Lens vardı. Finansal konularda ve diğer detaylarda anlaşamadık. Ama her zaman Fransa'da oynamak istedim. Oraya gitmek için hep fırsatlarım oldu. Umarım o zaman gelir ve bir kulüple anlaşarak orada olurum ve Ligue 1'de güzel anlar yaşarım." diyerek Ligue 1'de oynama hayalini sürdürdüğünü vurguladı.
Şu anda Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Kholood'da forma giyen oyuncu, Ligue 1'de oynama hayalini sürdürdüğünü vurguladı.
GEÇTİĞİMİZ SEZONDAKİ İSTATİSTİĞİ
Geçtiğimiz sezonu Al-Kholood'da geçiren Jackson Muleka, çıktığı 30 maçta 7 gol atarken 5 kez de asist yaptı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Florentino Perez'den hakem tepkisi!

Hakan Çalhanoğlu, Suudi Arabistan'a gidiyor

Milan, Saelemaekers ile nikah tazeledi!

Bayern Münih'ten Upamecano için transfer yanıtı!

Milan, Berke Özer'i listesine aldı!

Amorim'den eleştirilere net yanıt: "Yeterince iyi değilim, bu bir gerçek"

Juventus, Kenan Yıldız için harekete geçiyor!

Golovin'den Tchouameni'ye olay sözler: "20 metreye pas atamıyordu"

Bayern Münih'te sakatlık: Neuer

Avrupa'nın 5 büyük liginde görünüm























