
Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında kendi sahasında Karabükspor ile 0-0 berabere kalan Beşiktaş'ta mücadele sonrasında Ramon Motta yayıncıkuruluşa açıklamalarda bulundu.
Ramon Motta öncelikle karşılaşmayı değerlendirerek, "Takım olarak iyi oynadık. Karabükspor çok kapandı. Defansa yönelik oynadılar ve bu bizi zorladı ama buna rağmen yine pozisyon ürettik" ifadelerini kullandı.
Ramon Motta, son zamanlarda yaşanan puan kayıpları hakkında ise "İlk 4 maç çok iyi başladık ve son 3 maçta da yenilmedik. Yenilebilirdik de çünkü çok zor takımlarla oynadık ama berabere kaldık. Takım olarak iyi futbol oynuyoruz, coşkulu futbol oynuyoruz. Hiç bir problem yok. Bu puan kayıplarını sezon sonu yaşamaktansa şimdi yaşamak daha iyidir" diyerek sözlerini noktaladı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Venezia'dan çok kritik galibiyet!

Real Madrid'de çifte sakatlık: Vinicius & Vazquez

Carlo Ancelotti'nin yeni adresi Brezilya!

Al Hilal'in hedefinde Premier Lig'den iki yıldız orta saha var!

Van Dijk: "Benim için Liverpool'dan başka bir yer yok"

Manchester City'nin orta saha hedefi Reijnders

Barcelona'da Flick'e yeni sözleşme!

Barcelona, LaLiga'da şampiyonluğa bir adım uzaklıkta

Real Madrid'de beklenen imza: Xabi Alonso!

Osasuna, Real Betis'in hızını kesti!
