Milli oyuncu Merih Demiral, Ronaldo'nun imzalı formasının açık artırmaya çıkacağını açıklamıştı. Demiral, bugün de kampanyaya Atletico Madrid'den Alvaro Morata ve Antoine Griezmann'ın da katılacağını duyurdu.
Merih Demiral, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Madrid'den Alvaro Morata ve Anto Griezmann ile görüştüm. Tüm takım olarak Türk halkının acısını paylaştıklarını söylediler ve kampanyamıza imzalı formalarını bağışladılar. Formaların açık artırmayla satışından elde edilecek gelir depremzedelere bağışlanacaktır" dedi.
RONALDO VİDEO ATACAK
Merih Demiral, ülkemizde yaşanan deprem felaketinin ardından başlattığı yardım kampanyası ile ilgili HaberTürk'te açıklamalarda bulundu.
Demiral, "Öncelikle tüm milletimize baş sağlığı diliyorum. Gerçekten çok zor bir durum. Başımız sağ olsun. Şu an Twitter'da yardım amaçlı formaları satışa çıkarıyoruz. Uzakta da olsam, işin içinde olmaya çalışıyorum. Dün Ronaldo ile konuştum, çok üzgün olduğunu ve elinden geleni yapacağını söyledi. Onun ardından formasını satışa çıkardık. Bonucci ve Dybala'nın da formalarını satışa çıkardık. Çok olumlu tepkiler aldık. Açık artırmaya çıkardığımız formalara verilen teklif 5 milyon liraya ulaştı. Bu parayı Ahbap'a bağışlayacağız. Dün Ronaldo ile konuştum, çok üzgün olduğunu ve elinden geleni yapacağını söyledi. Bir saat önce Ronaldo'yla yine konuştum, kendisi video da atacak" dedi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Ferdi Kadıoğlu'nun hocası Hürzeler'den uzun vadeli imza

Tchouameni, Valverde'yi hastanelik etti

Süle, 30 yaşında futbolu bırakıyor!

Rafael Leao için transfer kararı; gönderiliyor!

Luis Enrique'den final itirafı!

Vincent Kompany'den hakem tepkisi!

Şampiyonlar Ligi'nde finalin adı belli oldu!

Marquinhos ve Kvaratskhelia, Şampiyonlar Ligi'nde tarihe geçti

Crystal Palace cephesinden Arda Turan'a övgüler!

Gianfranco Matteoli: "Hakan Çalhanoğlu'nun rakibi yok"


















