EURO 2024 hazırlıklarını sürdüren A Milli Takım'da bugün oynanacak Avusturya karşılaşmasında ilk 11'de değişim de bekleniyor.
Macaristan'a 1-0 yenildiğimiz müsabakaya göre başta kale olmak üzere neredeyse tüm mevkilerde farklı isimler sahada olacak. Teknik direktör Vincenzo Montella'nın, kadroya davet ettiği isimlerin tamamını görmek istediği ve Avusturya karşılaşmasına da bu nedenle farklı bir ilk 11 ile çıkacağı öğrenildi.
İtalyan çalıştırıcı, kalede Mert Günok yerine Uğurcan Çakır'a görev verecek. Sol bekte Rıdvan Yılmaz'ın sakatlanıp milli takımdan ayrılmasının ardından forma Mert Müldür'ün olacak. Merih Demiral'ın da stoperde Samet Akaydın yerine şans bulması bekleniyor.
Sağ kanatta ise Yunus Akgün ile İrfan Can Kahveci forma değiştirecek. Salih Özcan'ın bu maçta Hakan Çalhanoğlu'na orta sahada eşlik edeceği ve ön tarafta da Arda Güler'in sahaya çıkacağı bilgisi alındı.
Grup maçlarında forvette kullanılan Barış Alper tek santrfor olarak Avusturya karşısında gol arayacak. Sol kanatta ise Kerem Aktürkoğlu sahaya çıkacak.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Chelsea, İngiltere Lig Kupası'nda yarı finalde!

Raphinha'nın eşinden FIFA'ya yılın ilk 11'i tepkisi!

FIFA The Best ödülleri sahiplerini buldu!

FIFA Yılın En İyi Erkek Kalecisi Gianluigi Donnarumma oldu!

Mbappe-PSG davasında karar çıktı: 61 milyon Euro

Bruno Fernandes: "MANU beni satmak istedi"

Dortmund'da 'sevgili' krizi; veda kararı!

Roma, 2 maç sonra galip geldi!

Florentino Perez'den hakem tepkisi!

Hakan Çalhanoğlu, Suudi Arabistan'a gidiyor





















