Fransa Ligue 1'de şampiyonluğa oynayan Monaco evinde Lille'i ağırladı. Paris Saint-Germain ise Saint-Etinne'e konuk oldu.
Monaco, Lille karşısında ilk yarı 2-0 önde kapattığı mücadeleyi, ikinci yarıda bulduğu iki golle 4-0'lık galibiyet almayı başardı.
Monaco'nun gollerini 6 ve 69. dakikalarda Radamel Falcao, 45. dakikada Bernardo Silva, 88. dakikada Junior Alonso'nun kendi kalesine attı.
Bu sonuçla birlikte Monaco puanını 89'a yükseltti ve 1 maç eksiğiyle PSG 3 puan önünde liderliğini sürdürdü.
PSG'DEN 5 GOL
Paris Saint-Germain ise Saint Etienne'i 5-0 ile geçmeyi başardı. PSG'nin ilk yarıdaki gollerini 2. dakikada Cavani ve 38. dakikada Lucas Moura kaydetti.
İkinci yarıda PSG'de 72. dakikada Cavani, 78. dakikada Moura ve 90. dakikada Draxler sahneye
çıktı. PSG, Saint-Etienne'i 5-0 mağlup ederek puanını 86'ya çıkardı. Saint-Etienne ise 50 puanda kaldı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Roma, 2 maç sonra galip geldi!

Florentino Perez'den hakem tepkisi!

Hakan Çalhanoğlu, Suudi Arabistan'a gidiyor

Milan, Saelemaekers ile nikah tazeledi!

Bayern Münih'ten Upamecano için transfer yanıtı!

Milan, Berke Özer'i listesine aldı!

Amorim'den eleştirilere net yanıt: "Yeterince iyi değilim, bu bir gerçek"

Juventus, Kenan Yıldız için harekete geçiyor!

Golovin'den Tchouameni'ye olay sözler: "20 metreye pas atamıyordu"

Bayern Münih'te sakatlık: Neuer




















