
Mısır-Kongo maçında penaltı kaçıran Beşiktaşlı Arthur Masuaku'dan tepkilere videolu yanıt geldi.
Afrika Uluslar Kupası son 16 turunda Mısır ile Demokratik Kongo karşı karşıya geldi. Normal süresi ve uzatma dakikaları 1-1 sona eren karşılaşmada penaltı atışlarına geçildi. Kullandığı penaltıda topu auta atan Beşiktaşlı Arthur Masuaku gelen tepkilere maçın ardından çektiği video ile yanıt verdi.
Afrika Uluslar Kupası son 16 turunda Mısır ile Demokratik Kongo karşı karşıya geldi. Laurent Pokou Stadyumu'nda oynanan mücadeleye Galatasaray'dan Cedric Bakambu ve Beşiktaş'tan Arthur Masuaku ilk 11'de başladı. Mısır'da ise Tregeuet ve eski Galatasaraylı Mostafa Mohamed ilk 11'de sahaya çıktı.
37. dakikada Kongo, Elia'nın attığı golle 1-0 öne geçti. İlk yarının son anlarında Mısır bir penaltı kazandı. Topun başına geçen Mostafa Mohamed'in vuruşunda top filelere gitti: 1-1. İkinci yarıda ve uzatmalarda gol sesi çıkmayınca maç penaltılara gitti.
Mısır'dan Mostafa Mohamed ve Mohamed Gabal, Kongo'dan ise Arthur Masuaku penaltı kaçırdı. Demokratik Kongo penaltı atışları sonucunda maçı 8-7 kazanarak bir üst tura yükseldi.
"UMRUMDA
DEĞİL"
Beşiktaş forması giyen 30 yaşındaki oyuncu kaçırdığı penaltı nedeniyle gelen tepkilere maçın ardından yanıt verdi. Bir
video paylaşan yıldız oyuncu; "Penaltıyı kaçırdım. Umrumda değil. Bana istediğiniz kadar hakaret edebilirsiniz, biz üst tura çıktık"
ifadelerini kullandı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Marko Arnautovic'ten Inter'e veda!

Genoa, Patrick Vieira ile sözleşme uzattı

Tottenham, Ben Davies'in sözleşmesini uzattı

Chelsea'den 7 yıllık sözleşme: Gittens!

Garnacho, Manchester United'dan ayrılıyor!

Inter, Luis Henrique'yi kadrosuna kattı!

Guardiola, Kulüpler Dünya Kupası için sabırsızlanıyor

Milan'dan Leao için 70 milyon euro'luk karar!

Borja Sainz konuştu: Athletic Bilbao!

Marotta: "Inzaghi ayrılık kararını finalden sonra aldı!"
