Mircea Lucescu frenlemiş!
Mircea Lucescu'nun, Shakhtar Donetsk'in Beşiktaş ile oynadığı hazırlık maçında ikinci yarıda oyunun soğutulması yönünde bir hamle yaptığı belirtildi.
Kaynak : Milliyet

Türkiye’de görev aldığı dönemlerde, farkı açtıkları zaman öğrencilerinin fazla gol atmaması talimatını veren Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Mircea Lucescu'nun, Beşiktaş ile oynanan hazırlık maçında da buna benzer bir uygulama gerçekleştirdiği ortaya çıktı.
Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanan maçta, ilk yarıyı 4-1 önde kapatan Ukrayna ekibinin hocasının, devre arasında futbolcularından, gol atmak yerine, ayağa pas yapmalarını istediği ifade edildi. Lucescu, oyuncularına topu ayakta tutmaları direktifi de verdiği öğrenildi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Barcelona, 10 Ağustos'ta Camp Nou'ya dönüyor!

Sacha Boey yine sakatlandı!

Fulham, Taremi ile ilgileniyor!

Lyon, küme düşürüldü!

Chelsea, Jamie Gittens transferinde Dortmund ile görüşmelerde

Manchester United, Ardon Jashari'yi istiyor! Talibi çok fazla

Manchester United'dan Brentford'a dev teklif

Simone Inzaghi'den Al-Hilal ve Inter açıklamaları

Nottingham Forest'tan Elanga için ret!

Christensen, Barcelona'da kalıyor!

Juventus'ta 25 milyon euro'ya satış: Douglas Luiz
En çok yorumlanan haberler