Miniklerden deprem bölgesine duygulandıran yardım notu
Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Edirne'de başlatılan yardım kampanyasına oyuncaklarıyla destek veren miniklerin yazdığı notlar duygulandırdı.
Kaynak : Anadolu Ajansı

Fotoğraf : AA
Edirne ve ilçelerinden deprem bölgesine yardım ve destekler sürüyor.
Mimar Sinan Spor Salonu, Atatürk Kültür Merkezi ve Belediye Konservatuarına vatandaşlar yardım malzemelerini getiriyor.
Çocuklar da aileleriyle yardım kampanyasına destek veriyor. Çocukların, deprem bölgesine gönderilmek üzere getirdiği oyuncakların üzerine bıraktığı notlar, görenleri duygulandırıyor.
Çocuklardan Kaan ve İdil, oyuncaklarını, "Canım kardeşlerim, inşallah gönderdiğim oyuncaklarla mutlu olursunuz. Sizi seviyoruz, aklımız sizinle." notuyla deprem bölgesine gönderdi.
Belediye Başkanı Recep Gürkan da çocukların oyuncakları ve notun fotoğrafını sosyal medya hesabında, "Kelimeler boğazımda düğümleniyor. Hep birlikte yeniden yeşereceğiz." ifadeleriyle paylaştı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Bayer Leverkusen'de mutlu son: Ernest Poku

Weghorst, Ajax'a galibiyeti getirdi!

Masuaku'nun Sunderland'de ilk sözleri

Göztepe'den sonra Chelsea'den de ayrılıyor: David Fofana

Dennis Man, PSV yolcusu!

Chelsea'den Simons için takas formulü

Manchester United'ta kaleci belirsizliği

Kingsley Coman için geri sayım!

Milan'da Thiaw yerine De Winter

Paris Saint Germain, Zabarnyi transferini bitirdi!

Manchester United'ta Hojlund çıkmazı!
En çok yorumlanan haberler