Milot Rashica'dan sakatlık sorusuna yanıt
Beşiktaş forması giyen Milot Rashica, "Fırsatlar bulduk ve bunları gole çevirdik. Turu geçtiğimiz için sevinçliyiz" dedi. Kosovalı futbolcu, sakatlık için gelen soruya da cevap verdi.
Kaynak : DHA
"MULEKA DOĞRU YERDEYDİ"
Duran toplara çalıştıklarına dikkat çeken Rashica, "Üzerinde çalıştığımız bir şey bulduran toplar ve duran toplardaki kombinasyonlar farklı opsiyonlar üzerinde çalıştığımız şeyler ve bugün işe yaradı. Uzun süredir üzerinde çalıştığımız, denediğimiz şeyler bunlar. Ben bir orta kestim ve Muleka da doğru yerdeydi, doğru yerde pozisyon aldı. Kendisi adına ve kendi adına umutluyum" diye konuştu.
Sakatlığıyla ilgili gelen soruya Milot Rashica, şu cevabı verdi:
"Henüz bilmiyorum tabii ki de bakacağız. Bir hissiyatım var ama bu tarz sahalarda zor oluyor. Ağır zeminlerde, ağır sahalarda her hafta ağır şartlarda oynamak tabii ki de zor oluyor. Bugün ve ya yarın duruma göre bakacağız."
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Beşiktaş'tan sonra Premier Lig: Chamberlain

Arda Güler için takas iddiası!

Nicolo Zaniolo'ya ilginç benzetme!

FIFA Kıtalararası Kupası'nda şampiyon PSG!

Paulo Dybala için Boca Juniors iddiası!

Timo Werner için MLS ihtimali!

Manchester City'den anlamlı hamle

Kenan Yıldız bilmecesi: İngiliz devleri devrede!

Lewandowski için transfer görüşmesi

Chelsea, İngiltere Lig Kupası'nda yarı finalde!

Raphinha'nın eşinden FIFA'ya yılın ilk 11'i tepkisi!
En çok yorumlanan haberler

















