Dünya futbolunun ekol ülkelerinden Hollanda, tarihinde ikinci kez Dünya Kupası eleme maçında 4 gol birden yedi.
126. Dünya Kupası eleme maçına çıkan Hollanda, tarihinde yalnızca 4 kez 3 ve üzerinde gol yedi. 1957'de Avusturya'ya 3-2 yenilen Hollanda, 1961'de ise Macaristan'a 3-0 kaybetti.
FRANSA 4 ATTI, ŞAMPİYON OLDU
1961'den 2017'ye kadar oynadığı Dünya Kupası eleme maçında en fazla 2 gol yiyen Hollanda, 2017'de oynadığı Dünya Kupası eleme maçında Fransa'ya 4-0 yenildi.
Hollanda'ya Dünya Kupası eleme maçında 4 gol atan ilk ülke Fransa oldu. Fransa, 1 yıl sonra Dünya Kupası'nı kaldırmayı başardı.
PORTAKALLAR'A 4 GOL ATAN İKİNCİ ÜLKE TÜRKİYE
Hollanda'ya Dünya Kupası eleme maçında 4 gol atan ikinci ülke ise Millilerimiz oldu. Milli Takımımız, Burak Yılmaz'ın 3 ve Hakan Çalhanoğlu'nun golleriyle Hollanda'yı Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda 4-2 mağlup etmeyi başardı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Alejandro Garnacho için Roma'ya ret!

Johan Manzambi için 60 milyon euro

Mikel Merino, transfere kapıyı kapattı

Fiorentina'da Arthur Atta için geri sayım

Atletico Madrid, Hjulmand transferini bitirdi

Karim Adeyemi, Barcelona yolcusu

Lille, Başar Önal'ı kadrosuna kattı

Ipswich Town'dan Emersonn transferi! Göztepe'nin kasası doldu

Ruben Amorim: "Modric'in kalmasını istiyorum"

Fran Garcia, Real Betis'e gidiyor















