Milli motosikletçi Bahattin Sofuoğlu'ndan anlamlı hareket
Milli motosikletçi Bahattin Sofuoğlu, açık artırmaya çıkardığı kaskın gelirini depremlerde zarar gören vatandaşlar için AFAD'a bağışlayacağını açıkladı.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Fotoğraf : AA
Milli motosikletçi Bahattin Sofuoğlu, açık artırmaya çıkardığı kaskın gelirini Kahramanmaraş merkezli depremlerde zarar gören vatandaşlar için AFAD'a bağışlayacağını duyurdu.
Milli sporcu, sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı açıklamada, zor bir dönemden geçildiğini vurgulayarak, "Bu süreçte hepimiz elinden geleni yapmaya çalışıyor. Bu yüzden üzerinde Osmanlı tuğrası bulunduran yarıştığım kaskımı imzalı bir şekilde açık artırmaya çıkartıyorum. Açık artırmadan gelecek geliri de deprem bölgesinde zarar gören kardeşlerimiz için AFAD'a bağışlayacağım. Gün depremzede kardeşlerimizi için birlik olma günü." ifadelerini kullandı.
Şu ana kadar en yüksek teklif olarak 65 bin lira verilen açık artırma 14 Şubat Salı gününe kadar sürecek.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Atletico Madrid, Real Betis deplasmanında galip!

Premier Lig'de Boxing Day tarih oluyor!

Kevin De Bruyne'den Napoli'ye kötü haber!

Avrupa'nın 5 büyük liginde zirve yarışı

Juventus, Igor Tudor'u görevden aldı!

Lyon, 90+1'de galibiyete uzandı!

Xabi Alonso: "3 puandan fazlası"

Tchouameni: "Yamal, sahada konuşsun!"

Leverkusen evinde Freiburg'a şans tanımadı

Mallorca - Levante maçında kazanan çıkmadı!

Torino, sahasında kazandı!
En çok yorumlanan haberler






















