
Kulüplerimize milli ara yaramıyor. A Milli Takımımız’ın, İzlanda ile oynadığı maçın ardından gelen haftada dört büyüklerin tamamı puan kaybetti. Son 5 yıllık zaman diliminde milli karşılaşmaların ardından gelen lig haftasında takımların büyük kayıplar verdiği ortaya çıktı.
En büyük kaybı ise Beşiktaş yaşadı. Siyah-beyazlılar, milli aranın ardından oynadığı 22 maçın 11’inde puan kaybetti. 7 yenilgi, 4 beraberlik alan Kara Kartal, toplam 29 puan kaybetti.
Beşiktaş’ın ardından ikinci sıra Galatasaray’ın oldu. 22 haftanın 10’unda puan kaybeden sarı-kırmızılılar, 7 yenilgi, 3 beraberlikle 27 puanı yitirdi. Trabzonspor da bu periyotta oynadığı 10 maçta takıldı. 6 beraberliğin yanı sıra 4 yenilgi alan bordo-mavililer 24 puanlık kayıp yaşadı.
Fenerbahçe ise milli araları en az hasarla atlatan takım oldu. Aynı dönemler içerisinde sadece 7 haftada puan kaybı yaşayan sarı-lacivertliler, 4 beraberlik, 3 yenilgi ile toplamda 17 puan kaybetti.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Manchester City'de Rodri, geri döndü!

Müller'den itiraf: "Guardiola'dan beri sağlanamadı!"

Çin'in milli takım teknik direktörüne hapis cezası

Paris Saint-Germain, Arsenal deplasmanında avantajı aldı!

Real Madrid'de Alaba, ameliyat olacak!

Real Madrid, kardeş Bellingham'ın peşinde!

Rüdiger'e 6 maç men cezası!

Real Madrid'e Mendy'den kötü haber!

Eric Dier, Monaco'ya gidiyor!

Dzemaili: "Conte kazanmak için Napoli'ye geldi"
