Merkez Hakem Kurulu, Gaziantep - Beşiktaş ve Sivasspor - Galatasaray maçları ile ilgili tarihi bir açıklama yaptı.
MHK'den yapılan açıklamada Sivasspor - Galatasaray maçında önemli bir hakem hatası yapıldığını, maçın hakemi Erkan Özdamar ve VAR hakemi Özgüç Türkalp'e uzun süre görev verilmeyeceği duyuruldu.
Gaziantep - Beşiktaş maçının hakemi Atilla Karaoğlan'ın da N'Koudou'yu atmayarak hatalı karar verdiğini açıkladı.
İşte MHK'den yapılan açıklama:
"Gaziantep Futbol Kulübü A.Ş. - Beşiktaş A.Ş., Demir Grup Sivasspor - Galatasaray A.Ş. maçlarının hakemleri ve Demir Grup Sivaspor - Galatasaray A.Ş. maçının VAR hakemi ile ilgili olarak Merkez Hakem Kurulu gerekli incelemelerini gerçekleştirmiştir.
Demir Grup Sivasspor - Galatasaray A.Ş. maçında ofsayt gerekçesiyle golün iptal edildiği, bu kararın hatalı bir karar olduğu, ayrıca Gaziantep FK A.Ş. - Beşiktaş A.Ş. maçının hakeminin, VAR hakeminin izleme önerisine rağmen ihlali yapan oyuncuyu ihraç etmeyerek "önemli hakem hatası" yaptıkları tespit edilmiştir.
Demir Grup Sivasspor - Galatasaray A.Ş. maçının VAR hakemine bundan sonra görev verilmeyeceğini, söz konusu iki maçın hakemlerine ise uzun süre görev verilmeyeceğini kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız."
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Ipswich Town, Florentino Luis transferini resmen açıkladı!

Galatasaray'a kötü haber: Tijjani Reijnders

Filip Jorgensen, Strasbourg yolunda!

Mastantuono, Fiorentina'ya gidiyor

Jadon Sancho, 10. Lig ekibinde antrenmana çıkıyor!

Ajax'tan Mika Godst için 45 milyon euro'ya ret

Manor Solomon için transfer yarışı: Hull City de devrede

Leipzig, Nyland'ı açıkladı

Ruben Amorim'den Rafael Leao sözleri

Ferran Torres'ten geleceği için yanıt: "Ne olacağını bilemezsiniz"





















