METRİS'TEN YETİŞTİ
Beşiktaş'ımızda yaşanan mali sıkıntıların ardından tutuklu durumda bulunan yöneticilerimizden Serdal Adalı duruma müdahele etti.
Kaynak : Habertürk

Beşiktaş yönetiminin kulüp personelinin parasını ödemediğini duyan futbol şubesi eski sorumlusu Serdal Adalı, Metris Cezaevi’nde bulunmasına rağmen eline cebine attı, maddi destekte bulundu
Şike soruşturması kapsamında Metris Cezaevi’nde tutuklu bulunan ve geçtiğimiz günlerde Beşiktaş’taki ‘Futbol Şube Sorumlusu’ görevinden istifa eden Serdar Adalı’nın, kulübe yardımları devam ediyor.
Görev yaptığı dönemde futbolcuların ve kulüp personelinin sorunları ile yakından ilgilenen ve maddi anlamda hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Adalı, Beşiktaş’la hiçbir ilişkisinin kalmamasına rağmen cezaevinden yardımlarını sürdürüyor.
Geçtiğimiz günlerde kendisini ziyarete gelen bazı kulüp personelinin zor durumda olduklarını söylemesi ve maaşlarını alamadıklarını belirtmesi ile şoke olan Adalı’nın para yardımı yaptığı öğrenildi. Çalışanların borçlar içinde ve zor durumda olduğunu duyan Adalı’nın derhal avukatına talimat vererek gerekeni yapılmasını istediği belirtildi. Beşiktaş yönetiminin çalışanlarına karşı duyarsız kaldığı bir ortamda Adalı’nın bu hareketi ise büyük takdir topladı.
EGEMEN İÇİN DE PARA VERMİŞ
Kulüp personeline bu şekilde yardımlarını sürdüren Serdal Adalı’nın, Beşiktaş’a transferini yürüttüğü Egemen Korkmaz için de elini cebine attığı ortaya çıktı. Adalı’nın daha önce 500 bin Euro civarında para ödediği Egemen için cezaevinden de 200 bin Euro verdiği ifade edildi.Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Manchester City'ye bir şok daha: FA Cup Palace'ın oldu!

Liverpool'dan 35 milyon euro'ya transfer: Jeremie Frimpong

Mainz - Leverkusen maçında eşitlik!

Borussia Dortmund, Devler Ligi biletini aldı!

Leonardo Bonucci, Juventus'a geri dönüyor!

Atletico Madrid, Baena için prensipte anlaştı

RESMİ: Real Madrid'in ilk transferi açıklandı!

Mustafa Muhammed: "İnançlarım bu kararı gerektiriyor"

Slot'tan Frimpong yanıtı: "Anlaşana kadar hakkında konuşmam"

Acun Ilıcalı'nın Emre Belözoğlu düşüncesi!

Hull City'de Ruben Selles dönemi bitti
En çok yorumlanan haberler