Lionel Messi ile Paris Saint-Germain arasında birliktelik sona eriyor.
Fransız spor gazetesi L'Equipe'in manşetten duyurduğu habere göre; Parc des Princes'te Lyon'a 1-0 mağlup oldukları maçta ıslıklanan Lionel Messi, ayrılık kararı aldı. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Arjantinli efsane, kariyerine Paris'te devam etmeyecek.
PSG'nin halihazıda Finansal Fair Play kurallarına uyum sağlamak zorunda olduğu ve bu nedenle Messi'ye bol sıfırlı bir sözleşme önerilemeyeceği de belirtildi.
THIERRY HENRY: "BARÇA'YA DÖNMEK ZORUNDA"
Leo Messi'nin Barcelona'dan eski takım arkadaşı olan Thierry Henry, "Parc des Princes'te Messi'nin ıslıklanmasını duymak utanç verici. 13 gol ve 13 asistle takımın en iyilerinden biri olan Messi'yi ıslıklayamazsınız." dedi.
Henry, "Bu söyleyeceklerim bilgi değil ama bir dilek. Barcelona'ya geri dönmeli. Çünkü, olması gerektiği gibi ayrılmadı. Vedasındaki gözyaşları bize bunu gösteriyor." sözleriyle konuşmasını noktaladı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Feyenoord, Cambuur karşısında farklı kazandı

Unai Emery'den Watkins yorumu

Tottenham, Omar Marmoush'u kadrosuna katıyor

Lille, sezona Angers galibiyetiyle başladı!

Mateta'dan sözleşme fesih için FIFA'ya başvuru!

Manchester United'da hedef Alejandro Balde!

Christopher Nkunku, Leipzig'e geri dönüyor

Gabriel Martinelli'den Al Hilal'e yeşil ışık!

Lille, Orlando Gill transferini tamamladı

Manchester City'den 100 milyon euroluk transfer: Bouaddi















