Merih oynamadı, Atalanta kaybetti
İtalya Serie A'nın 24. haftasında Atalanta, konuk ettiği Cagliari'ye 2-1 mağlup oldu. Atalanta'da forma giyen milli futbolcumuz Merih Demiral, yedek kulübesinde oturdu. Cagliari'de forma giyen ve Fenerbahçe ile anılan Charalampos Lykogiannis, 90 dakika sahada kaldı.
Kaynak : Sporx.com
Fotoğraf : EPA
İtalya Serie A'nın 24. haftasında Atalanta, Cagliari'yi konuk etti. 52. dakikada kalecisi Juan Musso kırmızı kart gören ve 10 kişi oyuna devam eden Atalanta, Cagliari'ye 2-1 mağlup oldu.
Karşılaşmada Cagliari'ye galibiyeti getiren goller, 50 ve 68. dakikalarda Gaston Pereiro'dan geldi. Atalanta'nın golünü ise 64. dakikada Jose Luis Palomino kaydetti.
Atalanta'da forma giyen milli futbolcumuz Merih Demiral, yedek kulübesinde bekledi ve karşılaşmada süre alamadı.
Son zamanlarda adı Fenerbahçe ile sık sık anılan Cagliarili Charalampos Lykogiannis, 90 dakika oyunda kaldı.
Karşılaşmanın ardından bu sezon 4. yenilgisini alan Atalanta, 43 puanla 4. sırada konumlandı. Bu sezon 4. galibiyetini alan Cagliari ise 20 puanla 17. sıraya yerleşti.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Johan Manzambi için 60 milyon euro

Mikel Merino, transfere kapıyı kapattı

Fiorentina'da Arthur Atta için geri sayım

Atletico Madrid, Hjulmand transferini bitirdi

Karim Adeyemi, Barcelona yolcusu

Lille, Başar Önal'ı kadrosuna kattı

Ipswich Town'dan Emersonn transferi! Göztepe'nin kasası doldu

Ruben Amorim: "Modric'in kalmasını istiyorum"

Fran Garcia, Real Betis'e gidiyor

Crystal Palace'ta Kamada'nın sözleşmesi uzatıldı

Fulham, Alvaro Arbeloa'yı açıkladı!
En çok yorumlanan haberler
















