
Spartak Moskova forması giyen Türkiye doğumlu Ermenistanlı futbolcu Aras Özbiliz'in menajeri Beşiktaş'ın ilgisini doğruladı.
Rus basınına konuşan Valery Hovhannisyan, yaptığı açıklamada, "Aras uzun süredir sakatlık nedeniyle sahalardan uzak kaldı. İstediği kadar forma şansı bulamadı ama bu ayrılma düşüncesine sahip olduğu anlamına da gelmez" şeklinde konuştu.
Menajer, Beşiktaş dedikoduları hakkında ise, "Bir ilgi var evet ama henüz teklif yok" ifadelerini kullanmakla yetindi. Geçtiğimiz günlerde de Aras'ın babası Türkiye'ye gelmiş ve Beşiktaşlı yöneticilerle görüşmüştü.
ARAS ÖZBİLİZ KİMDİR?
1990 yılında İstanbul Bakırköy'de dünyaya gelen 1.75 metre boyundaki Aras Özbiliz, forvet arkasında ve kanatlarda görev yapıyor.
Hollanda'da Ajax altyapısından yetişen Aras, 2012'de 3 milyon Euro karşılığında Rusya'nın Kuban Krasnodar takımına transfer oldu. Genç oyuncu, 2013-14 sezonu başında da 6.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Spartak Moskova'ya geçti.
Aras Özbiliz, Ajax, Kuban Krasnodar ve Spartak Moskova kulüplerinde 94 resmi maçta forma giyerken, 19 gol attı, 10 asist yaptı.
Genç futbolcu, Ermenistan
Milli Takımı formasını 15 maçta giydi ve 4 gol kaydetti.

Milan, Granit Xhaka ile anlaştı!

Lewandowski için Arabistan sesleri yükseliyor!

Nottingham Forest'ta Nuno Espirito Santo'nun sözleşmesi uzatıldı

Liverpool, Florian Wirtz'i açıkladı!

Martin Zubimendi Arsenal ile anlaştı

Fermin Lopez'e yoğun ilgi!

Kingsley Coman'dan geleceği için açıklama

Manchester'da Onana ayrılmaya yakın

Flick'ten Yamal'a mesaj

Barcelona'da kaleye 25 milyonluk takviye
