Menajeri açıkladı: "Beşiktaş ve Galatasaray istiyor"
25 yaşındaki Mısırlı 10 numara Muhammed Magdy Afsha'nın menajeri, Beşiktaş ve Galatasaray'dan teklif aldıklarını söyledi.

Mısır Ligi ekiplerinden Al Ahli'de forma giyen Muhammed Magdy Afsha'nın menajeri Abdelrahman İsmail, oyuncunun peşinde Beşiktaş ve Galatasaray'ın olduğunu söyledi.
Mısır'da bir radyo istasyonunda açıklamalar yapan menajer, "Galatasaray, Beşiktaş ve Celtic, Muhammed Magdy Afsha'nın transferi için mücadele ediyor. Al Ahly ile olan sözleşmesi 2024'te bitecek. Al Ahly'de şimdilik mutlu." ifadelerini kullandı.
Mısır Milli Takımı forması da giyen ve hücumcu bir orta saha oyuncusu olarak kendine bir yer edinen Afsha, bu sezon takımında 22 maça çıktı ve 3 gol, 7 asistlik performans sergiledi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

PSV, Bayern Münih'den aldı: 15 milyon Euro!

Adam Buksa'ya 5 milyon euro!

Manchester City, Dias ile sözleşme yeniledi

Manchester United, Lammens transferinde sona yakın

Marco Asensio, Bayern Münih'in radarında!

Douglas Luiz, Nottingham Forest'ta

Mohamed Amoura, Benfica yolunda!

Bologna, Rowe için anlaşmaya vardı!

Victor Boniface Milan'a gidiyor!

Barcelona'da Kounde ile uzatma kararı

Loic Bade, Bayer Leverkusen'de
En çok yorumlanan haberler