Hollanda Milli Takımı'nda dikkat çeken bir gelişme yaşandı.
2026 Dünya Kupası Elemeleri'nde Malta ile karşılaşacak olan "Portakallar"ın en golcü oyuncusu Memphis Depay, hazırlık kampına katılamadı.
Hollanda basınında yer alan haberlere göre, Corinthians forması giyen Depay Brezilya'da pasaportunu çaldırdı. Bu nedenle ülkesine dönemeyen yıldız futbolcu, Hollanda uçağına binemedi ve milli takım kampında yer alamadı.
Hollanda Teknik Direktörü Ronald Koeman ise, "Bu, hem Depay hem de bizim için talihsiz bir durum. Milli takımda tam kadro hazırlanmak isterdik. Ancak kontrolümüz dışında gelişen durumlar var. Umarız en kısa sürede kampa katılır." ifadelerini kullandı.
52 golle Hollanda Milli Takımı tarihinin en golcü oyuncusu olan Depay, bu olay nedeniyle takım arkadaşlarından ayrı kaldı.
G Grubu'nda 4 maç sonunda 10 puanla lider olan Hollanda, 9 Ekim'de Malta, 12 Ekim'de Finlandiya ile karşı karşıya gelecek.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Madrid'de başkanlığa yeni aday

Geçen sezon Devler Ligi'ndeydiler; düştüler!

Şampiyon Barcelona'ya Lewandowski yetmedi

Muriqi, Mallorca'ya yetmedi; küme düştüler

Real Madrid, sezona galibiyetle nokta koydu!

Pedro'dan Lazio'ya golle veda!

Bayern Münih, kupaya Harry Kane ile uzandı

Acun Ilıcalı'dan Türkiye'den transfer sorusuna cevap!

Lewie Coyle: "Kutlamak istediğim tek kişi var"

Şampiyon Inter, sezonu 6 golle maçla kapattı!


















