Bu haberi yazdır
Medyanın lideri Beşiktaş
Süper Lig'in ilk yarısını 3. sırada tamamlayan Beşiktaş, yazılı basında yer alan haber sayısında ise ilk yarının lideri oldu.  
Kaynak : Anadolu Ajansı
Medyanın lideri Beşiktaş
Medya takip ajansı Interpress'in yazılı basını kapsayan araştırmasına göre Beşiktaş, Eylül ayından bu yana yayımlanan 26 bin 974 adet habere konu olarak, bu alanda ilk sırayı aldı.

Ulusal, bölgesel ve yerel iki bine yakın gazete ile derginin incelendiği raporda, ilk yarı sonunda Süper Lig ve Avrupa liglerinde maçlar yapan takımların haber sayılarında önde olduğu, 25 bin 831 haberde ismi geçen Trabzonspor'un Beşiktaş'ın ardından ikinci sırada yer aldığı kaydedildi.

İlk yarıda Fenerbahçe'nin hakkında çıkan 23 bin 845 haberle üçüncü, ligin ilk yarısını lider tamamlayan Galatasaray'ın ise toplam 22 bin 989 haberle dördüncü, Bursaspor'un ise 17 bin 954 haberle beşinci olduğu bildirildi.Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler