Mbappe'den 100 milyon euro'luk feragat
Fransız yıldız Kylian Mbappe, Paris Saint-Germain'den alacağı olan bonusların bır kısmını kulübe bırakarak Fransız devine 100 milyon euro'luk tasarruf sağladı.
Paris Saint-Germain'deki geleceği yılan hikayesine dönen Kylian Mbappe'den Fransız devine büyük jest geldi.
Fransız basınında yer alan habere göre; Kylian Mbappe, PSG'de alacağı olan bonusların bir kısmını Fransız ekibine bıraktı.
Paris Saint-Germain'in bu sayede kulüp kasasında 100 milyon euro'luk bir tasarruf elde ettiği belirtildi.
SÖZLEŞME YENİLEMEYECEK
Haberde; Mbappe'nin bu jestine rağmen PSG ile sözleşme yenilemeyi düşünmediği ve 2024 yazında yeni bir takıma imza atmayı hedeflediği ifade edildi.
BİR DÖNDÜ PİR DÖNDÜ
Adı sık sık Real Madrid ile anıldığı dönemde takımla antrenmanlara çıkmayan daha sonrasında 13 Ağustos'ta takıma dönen Mbappe, çıktığı karşılaşmalarda durdurulamadı. Fransız yıldız çıktığı 3 karşılaşmada 5 gol kaydetti.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Luis Enrique'den final itirafı!

Vincent Kompany'den hakem tepkisi!

Şampiyonlar Ligi'nde finalin adı belli oldu!

Marquinhos ve Kvaratskhelia, Şampiyonlar Ligi'nde tarihe geçti

Crystal Palace cephesinden Arda Turan'a övgüler!

Gianfranco Matteoli: "Hakan Çalhanoğlu'nun rakibi yok"

Luis Henrique: "Inter'de yerimi sağlamlaştırmak istiyorum"

Jean-Philippe Mateta'dan Milan itirafı!

Casemiro: "Michael Carrick, görevi hak ediyor"

Barcelona'dan Anthony Gordon için ilk temas!

Borussia Dortmund'da imza için geri sayım: Joane Gadou
En çok yorumlanan haberler



















