Beşiktaş'ın ara transfer dönemindeki bir numaralı santrfor hedefi olan Mario Mandzukic için yönetim son teklifini yaptı. Siyah-beyazlılar, 34 yaşındaki yıldıza 6 ay için 1.2 milyon Euro net maaş + 300 bin Euro şampiyonluk primi ve ayrıca 20 bin Euro maç başı ücreti teklif etti. Bir önceki önerisinin üzerine 200 bin Euro ekleyen Beşiktaş, tecrübeli oyuncuya bunun son teklifleri olduğunu iletti.
2-3 HAFTADA HAZIR OLUR
Mandzukic'in teklife kısa süre içerisinde yanıt vermek için süre istediği kaydedildi. Temmuz ayından bu yana kulübü olmayan ve son olarak Katar'da Al-Duhail formasıyla mart ayında maça çıkan futbolcunun da bir an önce sahalara dönme isteğinde olduğu kaydedildi.
Teknik direktör Sergen Yalçın'ın da durumuyla ilgili bilgi aldığı oyuncunun fiziksel açıdan sorunu olmasa da uzun süredir maç oynamadığı için kendini bulmasının en az 2-3 hafta süreceği kaydedildi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Kenan Yıldız, Serie A'da haftanın ilk 11'ine seçildi

Dev transfer açıklandı: Griezmann Orlando City'de

Michel Gonzalez'den Valverde'ye büyük övgü

Christian Pulisic'ten transfer haberlerine cevap!

Edin Terzic yeni kulübünü seçti

Tim Krul'dan Konate ve Kerkez'e eleştiri!

Rasmus Hojlund: "Napoli'de yeniden doğdum"

Juventus'ta hedef Antonio Rüdiger

Joao Cancelo için talep 15 milyon euro

Athletic Bilbao'da ilk hedef Edin Terzic



















