Beşiktaş'ın ara transfer dönemindeki bir numaralı santrfor hedefi olan Mario Mandzukic için yönetim son teklifini yaptı. Siyah-beyazlılar, 34 yaşındaki yıldıza 6 ay için 1.2 milyon Euro net maaş + 300 bin Euro şampiyonluk primi ve ayrıca 20 bin Euro maç başı ücreti teklif etti. Bir önceki önerisinin üzerine 200 bin Euro ekleyen Beşiktaş, tecrübeli oyuncuya bunun son teklifleri olduğunu iletti.
2-3 HAFTADA HAZIR OLUR
Mandzukic'in teklife kısa süre içerisinde yanıt vermek için süre istediği kaydedildi. Temmuz ayından bu yana kulübü olmayan ve son olarak Katar'da Al-Duhail formasıyla mart ayında maça çıkan futbolcunun da bir an önce sahalara dönme isteğinde olduğu kaydedildi.
Teknik direktör Sergen Yalçın'ın da durumuyla ilgili bilgi aldığı oyuncunun fiziksel açıdan sorunu olmasa da uzun süredir maç oynamadığı için kendini bulmasının en az 2-3 hafta süreceği kaydedildi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Fulham ile Manchester United yenişemedi

Frosinone, Como'yu üzdü: İlk mağlubiyet!

Manchester City'den ligde gol düellosu ve galibiyet: 5-3!

Real Madrid'de Arda Güler kararı!

Barcelona'dan sakatlık açıklaması: Christensen

Feyenoord'dan ligde 5 gollü galibiyet!

Barcelona'da Lionel Messi için özel karar!

Harry Kane'den Michael Olise'ye övgü!

Galatasaray'ı endişelendiren tablo: Barcelona!

Bayern Münih'te Sacha Boey'a forma yok!















