UEFA Avrupa Ligi'nin 6. haftasında Manchester United, Viktoria Plzen deplasmanına konuk oldu. Doosan Arena'daki mücadeleyi Manchester United, geriden gelerek 2-1 kazandı.
Viktoria Plzen, 48. dakikada Matej Vydra ile öne geçti. Manchester United'ın eşitlik golü 62. dakikada Rasmus Höjlund'dan geldi. Manchester United'da ilk golü atan Höjlund, 88'de bir kez daha sahneye çıktı ve takımının sahadan galibiyetle ayrılmasını sağladı.
Manchester United'ın kalecisi Andre Onana, Plzen'in golünde büyük bir hata yaptı. Onana'nın çıkarken yaptığı pas hatası sonrası Manchester United kalesinde golü gördü.
Bu sonucun ardından Manchester United, 12 puana yükseldi. Viktoria Plzen, 9 puanda kaldı.
Manchester United, UEFA Avrupa Ligi'nin bir sonraki haftasında sahasında Rangers'ı ağırlayacak. Viktoria Plzen, bu kez Anderlecht'i misafir edecek.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Nico Paz, Como'da kaldı!

Chelsea'den Enzo Maresca'ya olay tepki!

Kolo Muani, Juventus'a geri dönüyor!

RESMİ: Manchester City'de Enzo Maresca dönemi

Milan'da rekor transfer sonrası veda!

PSG'nin Chevalier kararı belli oldu!

Barcelona'da yeni rota Harry Kane

Hull City'den Göztepe'nin eski golcüsüne 20 milyon Euro!

Jürgen Klopp'dan Liverpool açıklaması

Kempes, Madrid'den ayrılmak isteyen Alvarez'i destekledi


















