Manchester City nefes almaya başladı; 4-1
İngiltere Premier Lig'de Manchester City, West Ham United'ı 4-1 mağlup etti e iki maç üst üste kazandı.
Kaynak : Sporx.com
İngiltere Premier Lig'de 20. hafta maçında Manchester City ile West Ham United karşı karşıya geldi. Mücadelede kazanan 4-1'lik skorla Manchester City oldu.
Manchester City'e galibiyeti getiren golleri 10. dakikada Vladimir Coufal (kendi kalesine), 42. ve 55. dakikada Erling Haaland, 58. dakikada Philip Foden kaydetti.
West Ham United'ın tek golü 71. dakikada Niclas Füllkrug'dan geldi.
Ekim ayından sonra ilk kez arka arkaya iki maç kazanan ve 2025'in ilk resmi maçında galibiyete ulaşan Manchester City puanını 34'e yükseltti. West Ham United 23 puanda kaldı.
İngiltere Premier Lig'de bir sonraki hafta maçında Manchester City, Brentford deplasmanına çıkacak. West Ham United, Fulham'ı ağırlayacak.
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Real Madrid'de Toni Kroos iddiası

Metropolitano'da penaltı düellosu: Atletico ve Arsenal yenişemedi

Mourinho'dan Real Madrid ve Juventus yanıtı!

Lucas Chevalier, PSG'den ayrılabilir!

Milan, Christopher Nkunku için teklif bekliyor

Vincent Kompany: "Maç öncesi hissetmiştim"

Luis Enrique: "Kariyerimde böylesini yaşamadım"

İtalya'da skandal iddia! Hakemler mercek altında

Bunlar gerçek uzaylı! PSG 5-4 Bayern Münih!

İtalya'da Semih Kılıçsoy şaşkınlığı!

Manchester United'da ayrılık sinyali: Ugarte
En çok yorumlanan haberler
















