
İngiltere Premier Lig'in son haftasında Manchester City, sahasında Aston Villa ile karşı karşıya geldi.
Manchester City, ilk yarısını 2-0 geride kapattığı karşılaşmadan 3-2'lik galibiyetle ayrıldı ve ligde şampiyonluğa ulaştı.
Karşılaşmada Aston Villa'nın golleri 37. dakikada
Matty Cash ve 69. dakikda Philippe Coutinho'dan geldi.
HER ŞEY İLKAY'LA
DEĞİŞTİ
Manchester City'de ise 68. dakikada oyuna giren İlkay Gündoğan, maçın ve ligin kaderini değiştirdi. Tecrübeli yıldız, 76 ve 81. dakikalarda attığı gollerle takımına hayat verdi. Manchester City'nin karşılaşmadaki diğer golü ise 78. dakikda Rodri'den geldi.
Haftaya 90 puanda giren Manchester City, bu sonuçla puanını 93'e yükseltti ve ligde şampiyonluğa ulaştı.
İŞTE MAÇIN ÖZETİ:
LIVERPOOL'A GALİBİYET YETMEDİ
Manchester City'nin en yakın takipçisi Liverpool ise sahasında kazanmasına rağmen, Manchester City'nin kazanmasıyla şampiyonluğa ulaşamadı.
Liverpool, sahasında geriye düşmesine rağmen, Wolves'i 3-1 mağlup etti. Liverpool'un golleri Mane, Salah ve Robertson'dan geldi. Wolves'in tek golü ise Pedro Neto'dan geldi.
Liverpool, bu galibiyetle sezonu 92 puanda tamamladı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Como, Genoa karşısında 3 puanı 90+2'de bıraktı!

Roy Keane'den Ruben Amorim tepkisi!

Manchester derbisinde kazanan City!

Liverpool yine son nefeste!

Atalanta Lecce'yi farklı geçti

Udinese, deplasmanda Pisa'yı tek golle geçti!

Chelsea'den Kenan Yıldız hamlesi!

Manchester City'den Bernardo Silva kararı!

Bayern Münih'ten Michael Olise kararı!

Frankfurt'ta Galatasaray maçı öncesi sakatlık şoku!
