
-KARAKARTAL DIŞ HABERLER- Beşiktaş'ın sağ bek transferi için belirlediği adaylar arasında yer alan Martin Linnes için Norveç'ten açıklama geldi.
Oyuncunun menajeri Kent Karlsen, bir televizyon kanalına yaptığı açıklamalarda ilgiyi doğrularken, "Şu anda ayrıntılar net değil, ancak ilgi kesinlikle var" dedi.
MOLDE YORUM YAPMIYOR
Molde yöneticisi Tarje Nordstrand Jacobsen ise, yorum yapmaktan kaçınırken; "Şu anda bu konu hakkında yorum yapmayacağım. Çünkü takımın dengeleri ile oynamak istemiyorum" ifadelerini kullandı.
Beşiktaş İkinci Başkanı ve Futbol Şubesi Başkanı Ahmet Nur Çebi, son yaptığı açıklamada, "İzleme ve Araştırma Komitemiz, sağ bek mevkii için 3 farklı alternatif üzerinde çalışmalarını sürdürmektedir." şeklinde konuşmuştu.
Beşiktaş'ta Linnes
dışındaki alternetiflerin Sparta Prag'dan Çek futbolcu Pavel Kaderabek ve Dinamo Zagreb'de forma giyen Ivo Pinto olduğu biliniyor.

Al Hilal'den Angelino transferi için karar!

Santi Cazorla peri masalını tamamladı: Real Oviedo 24 yıl sonra LaLiga'da!

Szczesny, Barcelona ile yeni sözleşme imzalayacak

Chelsea'ye yeni golcü: Kolo Muani

Al-Hilal'in McTominay hamlesi Napoli'den reddedildi!

Bayer Leverkusen, Jarell Quansah için el sıkıştı!

Arda Güler'den ayrılık yanıtı!

Milan, Granit Xhaka ile anlaştı!

Lewandowski için Arabistan sesleri yükseliyor!

Nottingham Forest'ta Nuno Espirito Santo'nun sözleşmesi uzatıldı
