İngiltere Premier League ekiplerinden Queens Park Rangers'ta teknik direktörlük görevine getirilen Les Ferdinand, Beşiktaş günlerini unutamadığını ifade etti.
Ada basınına konuşan tecrübeli futbol adamı, takımda genç oyunculara şans tanımasının Beşiktaş yıllarından aldığı bir ders olduğunu vurgularken, "Beşiktaş bana genç yaşta oynama fırsatı verdi. Ben de buna iki elime tutundum. Bu benim futbolcu olmamı sağladı." diyerek henüz 22 yaşında sırtına geçirdiği siyah beyazlı formanın hayatındaki önemine dikkat çekti.
1988-89 sezonunda QPR'dan kiralık olarak Beşiktaş'a gelen Ferdinand o dönemde 24 maça çıkıp 14 gol atmış ve taraftarların sevgilisi olmayı başarmıştı. Daha sonra QPR, Newcastle, Tottenham gibi takımların formasını giyen Ferdinand, Redknapp'ın görevden ayrılması ile QPR'ın başına geçti.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Nottingham Forest, Stefan Ortega'yı duyurdu!

Juventus'tan Kenan Yıldız'a yeni sözleşme! İşte kazanacağı ücret

Semih Kılıçsoy: "Cagliari'de çok mutluyum"

Jeremie Boga, Juventus'a gidiyor!

Liverpool, ligde beş hafta sonra kazandı

Bayern Münih, kabustan uyanamadı!

Atletico Madrid'den ligde iki maç sonra kayıp!

Napoli, yenilginin yarasını sardı

Marsilya, Paris karşısında 0-2'yi koruyamadı!

Milan, Maignan ile nikah tazeledi!


















