Transfer çalışmalarına tam gaz devam eden Beşiktaş'ın Manchester City'nin İngiliz stoperi Joleon Lescott ile gelecek sezon için anlaşmaya vardığı
ortaya çıktı...
Vatan Gazetesi'nin haberine göre, Beşiktaş, Premier Lig deviyle olan sözleşmesi 30 Haziran'da sona erecek
olan Lescott ile şimdiden söz kesti ama siyah-beyazlılar esasında bu oyuncuya şimdi kavuşmak istiyor.
Lescott bu sezon Manchester City'nin stoperdeki 4. alternatifi konumuna gerilemişti. Ancak tecrübeli oyuncu, Martin Demichelis ve Micah Richards'ın sakatlıkları nedeniyle şu aşamada kulübün vazgeçemeyeceği bir oyuncu haline geldi. City, transferin son günü olan 3 Şubat'a kadar ligde 3 maç oynayacak. Ayrıca bu süreçte Lig Kupası karşılaşmaları da var. Bu nedenle siyah-beyazlılar oyuncuyu City'den koparmakta zorlanıyor.
14 MAÇTA OYNADI
Siyah beyazlıların bu mevkiye yapılacak transfer için alternatifleri var. Ancak Lescott ilk tercih ve yönetim gerekirse son güne kadar bekleyip bu transferi sonuçlandırmak için çaba sarfedecek. Eğer olmazsa 31 yaşındaki milli oyuncu sezon sonunda Kartal olacak.
Lescott, bu sezon Manchester City formasını ligde 8, Şampiyonlar Ligi'nde 2, Lig Kupası'nda 3 ve FA
Cup'ta 1 kez olmak üzere 14 maçta giydi.

Atletico Madrid Başkanı'ndan Alvarez için transfer açıklaması!

Pep Guardiola'dan Real Madrid itirafı!

Cesc Fabregas'tan geleceği için açıklama!

Fabregas: "Morata'nın desteğe ihtiyacı var"

Antony'den transfer itirafı: "Kompany beni aradı"

Sneijder'den Yamal için Messi iddiası!

Mbappe - PSG: Büyük tazminat savaşı!

Arsenal'e kötü haber: Gabriel!

Bukayo Saka'dan Mesut Özil'e büyük övgü: "Üst düzey oyuncuydu"

Liverpool'dan Konate'ye son teklif!




















