Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde olmak isteyen Beşiktaş transferde hız kesmiyor. Siyah-beyazlı ekibimiz iyi kadro kuracağını bilen menajerler de kapıyı aşındırıyor.
Kartal'a son teklif Cardiff City'nin Şilili oyuncusu Gary Medel oldu. Lakabı 'Pitbull' olan orta saha oyuncusu, Şili Milli Takımı'nda da forma giyiyor. Menajer Felicevic, Almanya'da yaşayan bir Türk menajer ile temasa geçerek oyuncusunu Beşiktaşımız'a önerdi.
İngiltere Premier Lig'de düşme hattında bulunan Cardiff City'den ayrılmayı düşünen Medel'in kulübüyle 2017'ye kadar sözleşmesi bulunuyor. Ancak Medel'in ayrılmayı kafasına koyması da Beşiktaş'ın işini kolaylaştıracak. Beşiktaş, Gary Medel'i takibe aldı.
LiGDE SONDAN iKiNCi SIRADA
Menajer Felicevic'in, "Cardiff City küme düşerse Gary'nin de bonservisi düşer. Beşiktaş iyi bir orta saha oyuncusunu iyi bir fiyata alabilir" dedi. Daha önce Sevilla forması giyen Medel istikrarıyla alkışlanmıştı.
Sağlam fiziği, tekmeye kafa uzatan yapısıyla savaşçı bir oyuncu olan Medel, Beşiktaşımız'ın Futbolcu İzleme Komitesi tarafından takibe alındı. Komite uygun görürse transfer için girişimde bulunulacak.
Cardiff City, İngiltere Premier Ligde 34. haftada 29 puanla 19. sırada (20 takım var) yer alıyor. Cardiff önceki gün Southampton'ı deplasmanda yenerek umutlarını son 4 haftaya taşıdı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Beşiktaş'tan sonra Premier Lig: Chamberlain

Arda Güler için takas iddiası!

Nicolo Zaniolo'ya ilginç benzetme!

FIFA Kıtalararası Kupası'nda şampiyon PSG!

Paulo Dybala için Boca Juniors iddiası!

Timo Werner için MLS ihtimali!

Manchester City'den anlamlı hamle

Kenan Yıldız bilmecesi: İngiliz devleri devrede!

Lewandowski için transfer görüşmesi

Chelsea, İngiltere Lig Kupası'nda yarı finalde!


















