Kulübede Cenk'in yerine...
Bucaspor mücadelesinde sakatlanan ve sırtında yırtığa rastlanan Cenk Gönen’in Kasımpaşa sınavına yetiştirilmeye çalışıldığı belirtildi.
Kaynak : Milliyet

Ziraat Türkiye Kupası 4. turundaki Bucaspor maçında sakatlanması sonrası sırtında yırtık tespit edilen Cenk Gönen’in, Kasımpaşa maçına yetiştirilmeye çalışıldığı bildirildi.
Yırtık nedeniyle Sivasspor maçında oynaması imkansız, Kasımpaşa maçında ise oynaması şüpheli olan Cenk için sağlık heyeti seferber olurken, Slaven Bilic’in yedek kaleci olarak kimi kadroya alacağı ise henüz netlik kazanmadı.
Tolga ve Cenk dışında kadrosunda Günay ile Emre gibi genç kalecileri de bulunduran Hırvat teknik adam, bu konuda kaleci antrenörüyle görüşerek kararını verecek.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Thierry Henry'den deplasman golü tepkisi!

Real Madrid TV'den hakem atamasına tepki!

İtalya'daki soruşturmada Hakan Çalhanoğlu'na ceza!

Barcelona'da Kounde, 3 hafta yok!

Maurizio Sarri, Milan'a imza atabilir!

Jamie Carragher: "Yamal, aynı Messi gibi!"

Sandro Tonali, Newcastle'da kalmak istiyor

Francesco Farioli'den Roma'ya ret!

Atalanta'da Ederson için 75 milyon euro!

Manchester City, Grealish'i elden çıkarmak istiyor!

Sörloth'tan geleceği için açıklama!
En çok yorumlanan haberler