Kronik sakat Pektemek
4 milyon Euro'ya G.Birliği'nden alınan Mustafa Pektemek, performansından çok sakatlıklarıyla dikkat çekti.
Kaynak : Sabah
4 milyon Euro'ya G.Birliği'nden alınan Mustafa Pektemek, performansından çok sakatlıklarıyla dikkat çekti.
Beşiktaş'a gelmeden önce 2008-2009'da ayağını kırarak 53 gün sahalardan uzak kalan Pektemek, aynı sezon 8 gol atarak ligi tamamladı. 2010-2011 sezonu hazırlıkları sırasında bu sefer çapraz bağlarında kopma tespit edilen Mustafa, 6 ay oynayamadı.
Sıkça nükseden bir sakatlıktan çıkmasına rağmen Kartal'ın aldığı Pektemek, Beşiktaş kariyerinde 3 sezonda 11 gol attı ve 3 ağır sakatlık yaşadı.
Sırasıyla 2011-12'de bağ zedelenmesi nedeniyle 2 hafta dinlendirilen Mustafa, 2012-13'te çapraz bağlarını yırtarak 196 gün forma giyemedi. Geçtiğimiz gün de göbek kaslarında yırtılma olan 25 yaşındaki oyuncu en az 2 hafta yok.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Roma, Donyell Malen'in bonservisini aldı

Di Maria'dan Van Gaal itirafı: "Her şey orada bitti"

Lukaku: "Napoli'den ayrılmak istemiyorum"

Rafael Leao'dan veda gibi açıklama!

Real Madrid'de Antonio Rüdiger için karar!

Sergej Jakirovic: "Özür dilerim başarısız olduk"

Milan'da koltuğa Iraola oturuyor!

Wolfsburg, Bundesliga'ya veda etti!

Salih Özcan, Borussia Dortmund'dan resmen ayrıldı

Lille'de Bruno Genesio dönemi sona erdi!

Milan'da Massimiliano Allegri dönemi sona erdi!
En çok yorumlanan haberler
















