Konya kadrosunda iki sürpriz!
Spor Toto Süper Lig'de Konyaspor'a konuk olan Beşiktaş'ta sakatlığının sürmesi beklenen 2 isim ilk 18'e girdi.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Konyaspor'a konuk olan Beşiktaş'ta 6 isim kadroya giremezken, sakatlığının daha uzun süre devam etmesi beklenen iki isim 18 kişilik kadroya dahil edildi.
Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan Escude, Fernandes, Sivok, Ersan Adem Gülüm, Holosko ve Ömer Şişmanoğlu, Konya'ya getirilmedi. Siyah beyazlı takımda, Mustafa Pektemek ile dizindeki sakatlığı iyileşen ve teknik direktör Biliç tarafından 20 kişilik maç kadrosuna alınan Gökhan Töre maça yedek başladı.
Öte yandan Biliç, geçtiğimiz hafta 2-1 galip geldikleri Kayserispor maçının ilk 11'inden sadece 1 oyuncuyu değiştirdi. O maçta oyuna sonradan giren ve galibiyette etkin rol oynayan Oğuzhan Özyakup, Necip'in yerine ilk 11'de yer aldı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Paulo Fonseca: "Tarih yazmak istiyoruz"

Openda'dan Fenerbahçe mesajı: "Tur yüzde 50-50"

Lyon'da Fenerbahçe maçı öncesi mali alarm

Osasuna - Levante maçı başladığı gibi bitti

Juventus, Kamil Grabara'yı bitirdi!

Brighton'dan Jaouen Hadjam hamlesi! Anlaşma sağlandı

Liverpool Futbol Akademisi Türkiye'de

Al Hilal, Martinelli transferinde sona geldi!

Bayern Münih'te Jamal Musiala gelişmesi

Büyük şok: Kenan Yıldız

Hansi Flick'ten transfer açıklaması!
En çok yorumlanan haberler














