Konrad de la Fuente'nin yeni durağı Yunanistan
Fransız basını, Beşiktaş'ın da gündemine gelen Konrad de la Fuente'nin, kiralık olarak Olympiakos'a transfer olacağını duyurdu.
Kaynak : Karakartal Dış Haberler
Fotoğraf : EPA
Marsilya forması giyen ve Beşiktaş'la da adı geçen Konrad de la Fuente, Yunanistan'a transfer olmaya hazırlanıyor.
Fransız basınında yer
alan haberde, Marsilya'da teknik direktör Igor Tudor'un planları arasında yer almayan Amerikalı oyuncunun Olympiakos'a transfer olacağı belirtildi.
KİRALIK OLARAK ANLAŞMA
Yunan temsilcisinin, 21 yaşındaki futbolcunun kiralık transferi için Marsilya ile anlaşmaya vardığı aktarıldı.
Barcelona'nın altyapısında yetişen ve geçen sezon Marsilya'da transfer olan Konrad de la Fuente, Fransız ekibinde 23 maçta sahaya çıktı ve 1 gol, 2 asistlik bir performans sergiledi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Barcelona, sezona çok farklı başladı

Milan, sezona galibiyetle başladı

Enes yine attı, Getafe'ye 3 puanı kazandırdı

Juventus 3 puanla başladı

Liverpool, puanı son anda kurtardı!

Feyenoord, Cambuur karşısında farklı kazandı

Unai Emery'den Watkins yorumu

Tottenham, Omar Marmoush'u kadrosuna katıyor

Lille, sezona Angers galibiyetiyle başladı!

Mateta'dan sözleşme fesih için FIFA'ya başvuru!

Manchester United'da hedef Alejandro Balde!
En çok yorumlanan haberler














