Lider Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın, Kasımpaşa ile oynanacak maç için Kevin N'Koudou'yu hazırlıyor. Siyah beyazlılarda ligin asist kralı Rachid Ghezzal sarı kart cezası sebebiyle Kasımpaşa karşısında görev alamayacak.
Takımın skora en çok katkıda bulunan isimlerinden biri olan Cezayirli yıldızın forma giyemeyecek olmasından dolayı Sergen Yalçın, N'Koudou ile özel görüşmeler yapıyor. Fransız futbolcu hocasının motive edici sözlerinden dolayı oldukça memnun.
"GHEZZAL'I ARATMAYACAĞIM"
Kasımpaşa ile oynanacak karşılaşmada forma giymek için sabırsızlandığını belirten 26 yaşındaki kanat oyuncusu, "Ghezzal'ın şampiyonluk yolunda ne kadar katkı verdiğini biliyorum. Bu maçta Ghezzal'ı aratmamak için elimden geleni yapacağım. Daha fazla asist yapmak istiyorum. Yüzde 100 hazır durumdayım" sözlerini kullandı.
Bu sezon genelde yedek kulübesinde şans bekleyen Kevin N'Koudou, forma giydiği son 10 maçta gol ya da asist katkısı sağlayamadı.
A MİLLİ TAKIM KADROSUNU SEN KUR, PAYLAŞ!


Ruben Dias: "Kazanmamızdan hoşlanmıyorlar"

Getafe, Dani Carvajal'i açıkladı

Davide Ancelotti'den Arsenal itirafı!

Arsenal antrenmanında iki sakatlık! Arteta'dan esprili yanıt

Davide Ancelotti'den Arsenal itirafı!

Barcola'dan Premier Lig itirafı

Paulo Dybala'dan geleceği için mesaj!

Yine umut yine hüzün: 13 yıldır değişmeyen döngü!

Michael Olise için ayrılık ve Real Madrid yanıtı

Bu adam bunu nasıl başardı?















