
Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen arayı Beşiktaş iyi değerlendirmek istiyor. Verilen bu arada hazırlık maçları yapan siyah-beyazlılar, Fatih Karagümrük'ü konuk etti. Karşılaşmada Beşiktaş'ın genç oyuncusu Kerem Atakan Kesgin, dikkat çekti.
Mücadelenin 85. dakikasında Kerem Atakan Kesgin skoru dengeleyen isim oldu. Beşiktaş atağında Oğuzhan sol çizgiden çevirdi ve iki Beşiktaş oyuncusunun dokunamadığı top penaltı noktasında önünde kaldı ve düzgün bir vuruşla topu köşeye gönderdi.
İSTANBUL MAÇINDA DA SAHNEDEYDİ
Beşiktaş, geçtiğimiz günlerde İstanbulspor ile hazırlık maçı yaptı. Oynanan karşılaşmayı ev sahibi Beşiktaş 4-0 kazandı. Müsabakada Kerem Atakan Kesgin, yine golünü atmıştı. Genç oyuncunun yükselen performansı dikkat çekmeye devam ediyor.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Markus Krösche: "Liderliği düşünmüyorum"

Can Uzun'dan golü için itiraf

Robin Koch: "Daha iyisi olamaz"

Wolverhampton'da Vitor Pereira ile yeni sözleşme!

Kopenhag ile Bayer Leverkusen yenişemedi!

Jude Bellingham, derbiyle dönüyor!

Capello: "Kenan Yıldız'ı tutmak zor olacak"

Chelsea'de Sterling ve Disasi krizi!

Juventus'tan Endrick'e ret!

Slaven Bilic, West Ham'ın gündeminde!
