Kayserispor'da transfer tahtasının açılması artık an meselesi.
Kulüp Başkanı Nurettin Açıkalın, borçların tamamının ödendiğini ve gerekli tüm yazışmaların yapıldığını açıkladı. Ancak, FIFA'ya gönderilen dekontlar ve belgelerin işlem süresinin zaman alması nedeniyle tahtanın cuma gününe yetişmeyebileceği, ancak cumartesi günü büyük ihtimalle açılmış olacağı ifade edildi.
Transfer yasağının kalkmasının ardından Kayseri'ye getirilen oyuncular için toplu imza töreni düzenleneceği belirtildi. Kulüp yönetimi, taraftara moral vermek ve yeni sezon öncesi birlik mesajı vermek adına imza törenini görkemli bir organizasyonla yapmayı planlıyor.
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren sarı-kırmızılı ekip, ilk hafta karşılaşmasında Beşiktaş ile karşılaşacak. Başkan Açıkalın, bu önemli maç öncesi takımın hazırlıklarının iyi gittiğini belirterek, "Her takım mücadele ederek kazanmak ister. Biz de ilk maçımızı kazanmak istiyoruz, bu çok doğal," ifadelerini kullandı.
Kayserispor, transfer tahtasının açılmasıyla birlikte kadrosunu güçlendirmeyi hedeflerken, yeni sezona güçlü bir başlangıç yapmak istiyor. (FARUK AYDEMİR)
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın


Inter'de Hakan Çalhanoğlu sakatlandı!

Bayern Münih'ten Salah iddialarına net yanıt

Zeki Çelik'e bir maç ceza!

Luciano Spalletti'den Kenan Yıldız'a övgü!

Salah, "BBC Yılın Sporcusu" ödülüne aday gösterildi

Liverpool'da Salah, gemileri yaktı!

Liverpool'da Slot'tan Gakpo ve Chiesa bilgilendirmesi!

Parma, deplasmanda tek golle galip!

Liverpool, Salah'ı maç kadrosuna almadı

Serge Gnabry'den yeni sözleşme yanıtı!



















