Kartal'da moralsiz antrenman!..
Spor Toto Süper Lig'de haftayı Sivasspor'a deplasmanda 3-0 yenilerek kapatan Beşiktaşımız, Kasımpaşa mücadelesinin hazırlıklarına başladı.
Kaynak : Karakartal.com

Spor Toto Süper Lig'de haftayı Sivasspor'a deplasmanda 3-0 yenilerek kapatan Beşiktaş, Kasımpaşa mücadelesinin hazırlıklarına ara vermeden başladı.
Teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, Sivasspor maçında forma giyen oyuncuların ısınma bölümünün ardından idmanı bıraktıkları, diğer oyuncuların ise daha sonra şut çalışması yapıp, yarım sahada çift kale maç oynadıkları belirtildi.
Siyah-beyazlı ekipte, tedavileri süren Manuel Fernandes, Ersan Adem Gülüm, Muhammed Demirci ve Julien Escude'nin antrenmana katılmadıkları, Tomas Sivok'un ise sahada bireysel çalışma yaptığı duyuruldu.
Beşiktaş, yarın gerçekleştireceği antrenmanla Kasımpaşa maçı hazırlıklarını sürdürecek.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Bayern Münih'de Thomas Müller, taraftarına galibiyet ile veda etti!

Celta Vigo, evinde Sevilla'yı geçti!

Werder Bremen - Leipzig maçında gol sesi çıkmadı

Bundesliga'da küme düşen ikinci takım: Holstein Kiel

Arsenal'de Trossard'a yeni sözleşme

Flick: "Szczesny'nin kalmasını istiyorum"

Bellingham için ameliyat ihtimali!

Paul Scholes: "Finalde favori Manchester United"

Muhammed Salah: "Ben efsaneyim"

El Clasico öncesi Arda Güler müjdesi

Milan'dan geri dönüş!
En çok yorumlanan haberler