Beşiktaş yönetimi transfer iddialarını her gün inatla yalanlasa da, yurt dışı kaynaklı haberler siyah- beyazlıların gelecek sezon için çalışmalar yaptığını ortaya çıkarıyor. Beşiktaş'la ilgili son iddia ise Fransa'dan geldi.
Bilic'i yeni sezonda Marsilya'ya gönderen Fransız RMC radyosu ile spor gazeteleri, Lyon ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Yoann Gourcuff'u Beşiktaş'a gönderdi.
2010-11 sezonunda 22 milyon euro'ya Lyon'a transfer olan 28 yaşındaki oyuncunun menajerinin bir süredir Atletico Madrid'in kapısında olduğu ama görüşmelerden bir sonuç alınamadığının iddia edildiği haberde, "Uzun süredir Gourcuff'u İstanbul'da yaşamaya ikna etmeyi hayal eden Beşiktaş, bu yarışta artık yalnız kaldı. Körfez ülkelerine gidip Avrupa futbolunun uzağında kalmak istemiyorsa Yoann Gourcuff, İstanbul'u seçecek" denildi. Hücuma yönelik orta saha oyuncusu Gourcuff, Lyon formasıyla 89 maçta görev yaptı, 14 de gol attı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diego Simeone'den Ademola Lookman açıklaması!

Atalanta, çeyrek finalde Juventus'u sahadan sildi!

Ademola Lookman çok hızlı başladı

Real Madrid'de en iyi test sonucu Arda Güler'den!

Barcelona'nın yorgunluğa karşı yeni formulü; uyku uzmanı

Endrick: "Benzema benim çok önümde!"

Vinicius Junior'a ırkçı hareketin cezası belli oldu!

Arne Slot'tan Van Dijk'in geleceği için açıklama!

Hazard: "Kenan tam bir Real Madrid oyuncusu!"

Del Piero'dan Kenan Yıldız yorumu



















