Beşiktaş yönetimi transfer iddialarını her gün inatla yalanlasa da, yurt dışı kaynaklı haberler siyah- beyazlıların gelecek sezon için çalışmalar yaptığını ortaya çıkarıyor. Beşiktaş'la ilgili son iddia ise Fransa'dan geldi.
Bilic'i yeni sezonda Marsilya'ya gönderen Fransız RMC radyosu ile spor gazeteleri, Lyon ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Yoann Gourcuff'u Beşiktaş'a gönderdi.
2010-11 sezonunda 22 milyon euro'ya Lyon'a transfer olan 28 yaşındaki oyuncunun menajerinin bir süredir Atletico Madrid'in kapısında olduğu ama görüşmelerden bir sonuç alınamadığının iddia edildiği haberde, "Uzun süredir Gourcuff'u İstanbul'da yaşamaya ikna etmeyi hayal eden Beşiktaş, bu yarışta artık yalnız kaldı. Körfez ülkelerine gidip Avrupa futbolunun uzağında kalmak istemiyorsa Yoann Gourcuff, İstanbul'u seçecek" denildi. Hücuma yönelik orta saha oyuncusu Gourcuff, Lyon formasıyla 89 maçta görev yaptı, 14 de gol attı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Leeds United'dan West Ham'a erken darbe

Milan ve Pisa puanları paylaştı!

Werder Bremen evinde tek golle galip!

Werder Bremen evinde tek golle galip!

Edin Dzeko'dan teknik direktörü Pioli'ye eleştiri!

Julian Alvarez'in menajerinden transfer iddialarına yanıt!

Endrick'in Real'den ayrılmak için şartı var

Xabi Alonso, Kenan Yıldız'ı istiyor!

Yamal: "Madrid hem çalıyor hem şikayet ediyor"

Freiburg, Utrecht'e karşı ilk yarıda fişi çekti!




















