Beşiktaş'ın Kartal Yuvaları’ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Emre Kocadağ, forma satışlarında rekora koştuklarını söyledi. Şampiy10’a konuşan Kocadağ, “Sezon başını baz alırsak şu an için tüm zamanların rekorunu kırmış durumdayız... En iyi sezonlarımızdan biri olan geçtiğimiz yıl bu dönemde 52 bin civarı forma satmışken bu yıl taraftarlarımızın göstermiş olduğu saygıdeğer ilgiyle 109 bin rakamlarını yakaladık.
‘KIRMIZIYI GİYMEDİK’
Özellikle siyah forma taraftarlarımızca çok beğenilen bir ürünümüz. Beyaz forma da satış rakamlarıyla siyah formayı yakalamaya çalışıyor. Kırmızı formamız ise harika bir çalışma ama satış oranlarında bu iki formanın yarısı civarında. Ama oynadığımız 5 maçta da kırmızı formayı giymedik. Bundan kaynaklı olabilir.
‘46 BİN SİYAH SATTIK’
Şu an için 46 bin siyah, 42 bin beyaz ve 21 bin civarında da kırmızı forma satıldı. Bu ilginin süreceğini ve sonucunda forma satışında tüm zamanların rekorunu kıracağımızı umut ediyoruz” dedi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Lens liderlik için büyük fırsatı tepti!

Arne Slot'tan Galatasaray için açıklama

Liverpool'da Florian Wirtz belirsizliği!

Avrupa'da tarihi eşleşme: Real Madrid - Manchester City

Napoli'de Eljif Elmas planı

Juventus - Galatasaray sonrası hakem tepkisi: "Gelecek yıl olmaz"

Real Madrid'e Mbappe'den kötü haber!

Giorgio Chiellini'den Spalletti için açıklama!

Federico Gatti: "Hayal kırıklığı yaşıyorum"

Manuel Locatelli: "Ağlamak istiyorum"

















