
Üst üste kaybedilen puanlarla zirve yarışında darbe alan Beşiktaş, gol konusunda sıkıntılar yaşarken, yönetim devre arası transferinin şart olduğunu söyleyecek. Sezon başında Adebayor ve Berbatov gibi isimlerin alınmaması nedeniyle forvette sıkıntı yaşadıklarını kendi aralarında konuşan siyah-beyazlılar, bugünkü yönetim kurulu toplantısında gol sorununu masaya yatıracak.
Almeida’nın yanına Adebayor ve Berbatov gibi isimleri almak yerine Eneramo’nun tercih edilmesi nedeniyle sezon başından beri Başkan Fikret Orman’a dert yanan yöneticiler, bu kez devre arasında aynı hataların yapılmaması gerektiğini söyleyecek. Ara transfer için Ronaldinho, Berbatov ve Adebayor gibi isimleri gündeminde tutan siyah-beyazlı yönetimde, bazı idareciler, önceliğin Berbatov veya bir başka kaliteli golcüye verilmesini isteyecek. Geçen sezon devre arasında Dentinho, Gökhan Süzen ve Niang transferleri nedeniyle şampiyonluğun Galatasaray’a altın tepsi içerisinde sunulduğunu da ifade eden yöneticiler, bu sezon böyle bir hata yapmak istemediklerini gündeme getirecek.
Öte yandan Türkiye’de şampiyonlukların yıldız futbolcuların da yer aldığı takımlara gitme şansının daha yüksek olduğunu belirten transfer yanlısı yöneticiler, Almeida ve Fernandes ile sözleşme uzatılmamasından da yana görüş belirtecek. Geçtiğimiz günlerde “önce bir performanslarını görelim” diye açıklamada bulunan Başkan Fikret Orman’ın da, bu iki oyuncuya şimdilik soğuk baktığı öğrenildi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Lacazette için açıklama: "Bu onun son maçı"

Tottenham'da Farioli sürprizi

Mustafa Muhammed'e ağır 'homofobi' cezası

Ancelotti: "Gönül rahatlığıyla ayrılacağım"

Real Madrid, galibiyete 90+5'te aldı!

Ajax puan kaybetti, PSV liderliğe yükseldi

Real Madrid, Dean Huijsen ile anlaştı!

Eric Dier resmen Monaco'da!

Tottenham'da Postecoglou kararı! 2 milyon sterlin kazanacak

Eljif Elmas için servet istiyorlar!
