Kartal alkışı fazlasıyla hak etti
Sanlı Kaptan, son yazısında Beşiktaş'ımızın bu sezonun en iyi futbolunu oynadığını belirtti.
Kaynak : Yeni Şafak
YERİNDE DEĞİŞİKLİKLER
Sahanın yıldızı Fernandes'ti. Oyunu organize etti, takımını rakip yarı alana taşıdı, galibiyette baş rol oyuncusuydu. Almeida ne yazık ki yine sadece sahada yürüyor. Oyuna biraz katkısı olsaydı Beşiktaş işi ikinci yarıya bırakmazdı. Almeida-Edu değişikliği doğru karardı. Edu oyuna girdikten çok kısa süre sonra mükemmel bir gole imza attı. Mustafa Pektemek gole çok yakın bir oyuncu. Çabuk, hareketli doğrudan kaleyi düşünüyor. Hava toplarında da etkili. Ernst bir dinamo. Durduğunu hiç görmedim. Necip de Veli de orta alana yardımcı olunca Beşiktaş bu bölgede egemenliği eline aldı. Stoke City çaresiz kaldı.
BEŞİKTAŞ UEFA'DA SÜPER
Maçın başlarında kulaklar Dinamo Kiev maçındaydı. İkinci yarıda Beşiktaşlılar o maçı bıraktılar. Çünkü sahada görkemli bir Beşiktaş vardı. Maçın 66. dakikasında bu Beşiktaş'ın maçı kazanmaması imkansız diye düşündüm. Nitekim de öyle oldu. Bu arada hemen Hilbert, Sivok ve Egemen'in başarısını da vurgulayalım. Bu üçlü hemen hemen hatasız oynadı.
Beşiktaş UEFA maçlarında gerçekten süper bir performans gösterdi. Kendilerini ne kadar kutlasak azdır. Carvalhal ve talebeleri alkışı fazlasıyla hak etti.Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

PSG'den ligde rahat galibiyet!

Chelsea'de 114 yıl sonra kötü tablo: Ayrılık açıklandı!

Tottenham'dan kriz hamlesi: Psikolog aranıyor

Juventus, Alisson Becker'le söz kesti

Real Madrid'e Jose Mourinho önerisi!

Bellingham'dan dikkat çeken yatırım: 1 milyon sterlin

Milan'dan Leon Goretzka'ya teklif!

İspanya'da gündem yine Arda Güler: "Ne yetenek ama!"

"Arda Güler'i sevmiyor" denilen Mbappe'de gündem olan paylaşım

Cesc Fabregas'tan Hakan Çalhanoğlu itirafı!

Real Madrid'den ıslıklar altında galibiyet
En çok yorumlanan haberler
















