Slaven Bilic, son Kasımpaşa galibiyetinden sonra oyuncularına, "Kalan iki maçta 6 puan istiyorum. Karakterinizi ortaya koyun, kazanın" direktifi verdi.
Hırs ve mücadeleden dolayı oyuncularına teşekkür eden Hırvat çalıştırıcı, "Yine maçın son bölümlerinde rakip sahada top tutamadık, baskı gördük. Ancak 60 dakika iyi oynadık. Elazığ ve G.Birliği maçlarında da iyi futbolla birlikte galibiyet istiyorum. Şampiyonlar Ligi hayalimizi ertelemeyelim" dedi.
Bu sezon hakem ve kendi hatalarından puanlar kaybettiklerinin altını çizen Bilic, "Stadımız bile yokken taraftar bizi her yerde destekledi. Yönetim üzerine düşeni yaptı. Biz de son iki maçı kazanarak onlara teşekkür etmeliyiz. Bu güç, bu kalite bizde var. Lige iyi başlamıştık, iyi bitirmek de elimizde" diye uyardı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Monaco taraftarından rekor: 1.146 formalık eşsiz koleksiyon

Wesley Sneijder: "Real Madrid, Haaland için doğrusunu yaptı"

Kenan Yıldız için 100M€'luk transfer ihtimali!

Mbappe, Ronaldo ve Messi'yi geçti!

Eski İspanya Futbol Federasyonu Başkanı Luis Rubiales'e yumurtalı saldırı

Manchester United'da iki veda kararı: Altay ve Onana!

Laporta: "Messi'nin geri dönüşü gerçekçi değil!"

Akanji'den geleceği için mesaj

Ole Gunnar Solskjaer'den Scott McTominay itirafı!

Nihat Özdemir: "Messi'ye kapıyı açardım"



















