
Kamerun Teknik Direktörü Rigobert Song, Afrika Uluslar Kupası'nda Gine ile oynayacakları maç öncesinde açıklamalarda bulundu.
Song, sakatlığı bulunan Vincent Aboubakar'ın turnuvayı kaçıracağı iddiasına tepki gösterirken, "Aboubakar'ı siz benden daha iyi biliyorsunuz! Bu utanç verici çünkü o hala takımın önemli bir oyuncusu, yaptıklarıyla bunu gösteren bir kaptan. Görüşüne göre o da takımın bir parçası. Sakatlığı nedeniyle bu maçta belki oynayamayacak belki de oynayacak ama o takımın bir parçası." sözlerini sarf etti.
Kamerun Milli Takımı'nın antrenmanında sakatlık yaşayan Aboubakar'ın, Afrika Uluslar Kupası'nı kaçırabileceği iddia edilmişti. Kamerun, daha sonra 31 yaşındaki futbolcunun sol uyluğunda 1. derece yırtık tespit edildiğini ve kısa sürede takıma döneceğini açıklamıştı.
Kamerun, Afrika Uluslar Kupası'ndaki ilk maçında pazartesi günü Gine ile karşı karşıya gelecek.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Brighton'dan Olympiakoslu genç yıldıza 40 milyon euro!

Florian Wirtz, Liverpool'a transfer oluyor: 150 milyon euro

Manchester City, Cherki'yi açıkladı!

Kieran Tierney, Celtic'e geri döndü

Borussia Dortmund'a bir Bellingham daha!

Comolli'den Tudor ve Kolo Muani açıklaması

Angelino, 25 milyon euro'ya gidiyor!

Pep Guardiola'dan Gazze mesajı!

Rayan Ait-Nouri, Manchester City'de!

Bayern Münih, Tah ve Bischof'u transfer etti
