Bölgesel Amatör Lig (BAL) kulüplerinden Kahramanmaraş İstiklal Spor'un futbolcusu Hakan Doğan, Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybetti.
Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, "Kahramanmaraş İstiklal Spor'un futbolcusu Hakan Doğan'ın ülkemizi yasa boğan deprem felaketinde vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz." denildi.
Kahramanmaraş İstiklal Spor'un ikinci kaybı olduğunun aktarıldığı açıklamada, "Hakan Doğan'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve Kahramanmaraş İstiklal Spor camiasına başsağlığı dileriz. Taner Kahriman'ın ardından ikinci futbolcusunu kaybeden Kahramanmaraş İstiklal Spor camiasının acısını paylaşıyoruz. Bu vesileyle bir kez daha depremde kaybettiğimiz tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Aziz milletimizin başı sağ olsun." ifadeleri kullanıldı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Manchester City, Lig Kupası'nda finalde!

Simeone'den Lookman açıklaması

Juventus'ta Kenan Yıldız gelişmesi

Barcelona, İspanya Kral Kupası'nda yarı finale kaldı

Liverpool'dan Zeki Çelik'e yakın takip!

Joan Laporta'dan Flick ile devam mesajı

Ademola Lookman: "Atletico'da olmak çok özel"

İngiltere'de gündem Acun Ilıcalı!

Vedat Muriqi attı, Mallorca kazandı

Lens, Maximin ile anlaştı!




















