Bu haberi yazdır
Kadın ve çocuklar için derbi saati!
Beşiktaş-Fenerbahçe maçı için kadın ve çocuk tribünü biletlerinin dağıtımına başlandı.  
Kaynak : Anadolu Ajansı
Kadın ve çocuklar için derbi saati!
Spor Toto Süper Lig'de yarın yapılacak Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi için kadın ve çocuk tribünü davetiye biletlerinin dağıtımına başlandı.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun yeni uygulaması kapsamında Beşiktaş-Fenerbahçe karşılaşmasını kadın ve çocuk tribününden izlemek isteyen ev sahibi siyah-beyazlı taraftarlar için davetiye biletler, bugün saat 10.00'dan itibaren verilmeye başlandı.

Beşiktaş Kulübü'nden alınan bilgiye göre, taraftarlar davetiye biletlerini bugün saat 17.00'ye kadar Fiyapı İnönü Stadı'ndaki TFF Kadın ve Çocuk Gişesi'nden alabilecek. Bilet kalması durumunda maç günü de aynı gişeden saat 10.00 ile 13.00 arasında davetiye bilet dağıtımı gerçekleştirilecek. Söz konusu biletlerin mavi renkli olacağı duyuruldu.

Spor Toto Süper Lig maçlarını, kadınlar ile 2011 yılında oynanacak maçlarda, 01.01.1996 tarihinde ve daha sonra doğmuş çocuklar ücretsiz izleyebilmekte. 2012 yılında oynanacak müsabakaları ise, 01.01.1997 tarihinde ve daha sonra doğmuş çocuklar için ücretsiz olacak.

Davetiye bilet almak isteyen taraftarların TC kimlik numarası yazılı nüfus cüzdanlarının fotokopisini getirmeleri, ayrıca stada giriş sırasında da orijinalini ibraz etmeleri gerekmekte. Ayrıca, 16 yaş altı çocuklar biletlerini yanlarında velileri olması durumunda alabilecek ve karşılaşmaya da yanlarında velileri ile birlikte girebilecek.Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Facebook Page Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler