Kaçan balık çok büyük oldu
Atletico'nun yıldızı Diego Costa, 2011 yılında Beşiktaş ile anlaştığını ancak sakatlanınca transferin gerçekleşmediğini söyledi.
Kaynak : Fanatik
Atletico Madrid'de fırtına gibi esen golcü futbolcu Diego Costa, katıldığı bir radyo programında Beşiktaş ile ilgili sürpriz bir açıklama yaptı.
Atletico Madridli yıldız oyuncu, bir dönem yolunun Beşiktaş ile kesiştiğini belirterek, "2011 yılında Türkiye'de Beşiktaş'a transfer olmam an meselesiyken ani bir sakatlık geçirdim ve takımda kaldım. Çok cazip bir teklif almıştım. Her şey yolunda gidiyordu, taraflar her konuda anlaşmıştı. Ciddi bir sakatlık geçirmem bu transferin olmasını engelledi. Yani Tanrı benim siyah-beyazlı kulüpte futbol oynamamı istemedi" diye konuştu.
Sonrası mükemmel
Atletico'da kalmakla doğru bir karar verdiğini dile getiren Diego Costa, sakatlık sonrası dönemin ise kendisi için mükemmel geçtiğini anlattı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Roma, 2 maç sonra galip geldi!

Florentino Perez'den hakem tepkisi!

Hakan Çalhanoğlu, Suudi Arabistan'a gidiyor

Milan, Saelemaekers ile nikah tazeledi!

Bayern Münih'ten Upamecano için transfer yanıtı!

Milan, Berke Özer'i listesine aldı!

Amorim'den eleştirilere net yanıt: "Yeterince iyi değilim, bu bir gerçek"

Juventus, Kenan Yıldız için harekete geçiyor!

Golovin'den Tchouameni'ye olay sözler: "20 metreye pas atamıyordu"

Bayern Münih'te sakatlık: Neuer

Avrupa'nın 5 büyük liginde görünüm
En çok yorumlanan haberler



















