Kaan Ayhan'dan transfer sorusuna cevap
Sassuolo'da forma giyen ve adı Beşiktaş ile Galatasaray'la transferde geçen Kaan Ayhan, transfer sorusuna yanıt verdi.
A Milli Takım'ın Cebelitarık ve Karadağ ile oynayacağı maçların kadrosunda yer alan Kaan Ayhan, antrenman öncesinde düzenlenen basın toplantısında transfer konusuna da cevap verdi.
İtalya Serie A takımlarından Sassuolo'da forma giyen savunma oyuncusu, takımında oynayamadığı için mutsuz olduğunu belirtirken "Ben de evde oturduğumda oynayıp, oynamadığımı düşünüyorum. O takımda oynamayı hak ettiğimi düşünüyorum. Bu konuda mutsuzum. Bunu hocam da biliyor, kulüp de biliyor." şeklinde konuştu.
Ocak'ta transfer olup olmayacağı sorulan 27 yaşındaki futbolcu, "Bilmiyorum, pek bu konularla ilgili kendime vakit ayıramadım ama hayırlısı olur inşallah." ifadelerini kullandı.
Kaan Ayhan'ın adı transferde Beşiktaş ve Galatasaray ile anılıyor.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Real Madrid, Valverde ile Tchouameni'ye verilen cezayı açıkladı

Real Madrid ve Jose Mourinho arasında ilk görüşme!

Alex Jimenez, skandal iddia sonrası kadro dışı!

Paulo Dybala'dan geleceği için karar

Bayern Münih'te ana hedef Bradley Barcola

PSG'den Şampiyonlar Ligi finali için büyük jest!

Roma'dan yeniden Zeki Çelik hamlesi

Bayern Münih, Kvaratskhelia'nın kardeşinin peşinde!

Lewandowski'nin geleceği için açıklama!

Juventus'a Bernardo Silva mesajı: "Kaçırmayın!"

Milan'da Nkunku için 40 milyon euro
En çok yorumlanan haberler
















