Beşiktaş'ta yeni sezon transfer çalışmaları tüm hızıyla sürerken, listesinin üst sıralarında yer alan isimlerden biri olan Juninho'yla ilgili gelişmeler siyah-beyazlıları heyecanlandırdı.
"TÜRKİYE'DEN TEKLİF VAR"
Azerbaycan Premier Ligi'nin 28. haftasında Kapaz'ı deplasmanda 6-1 yenen Karabağ şampiyon olurken transfer listesindeki Brezilyalı futbolcu Juninho, CBC Sports muhabiri Elçin Cafarov'un adının Beşiktaş ile anılması hakkındaki sorusuna, "Transfer tekliflerini menajerim değerlendiriyor. Ben bu konuyla ilgilenmiyorum. Hayırlısı neyse o olur" yanıtını vermişti. Beşiktaş yönetimi de oyuncunun bu cevabı sonrası resmi girişimlerini öne çekme kararı aldı.
Samet Aybaba'nın izlediği ve olumlu rapor verdiği isimlerden biri olan Azerbaycan şampiyonu Karabağ'ın Brezilyalı golcüsü Juninho için son olarak teknik direktörü Gurban Gurbanov da bir açıklama yaptı. Gurbanov, takımın yıldızlarından Juninho için Beşiktaş iddialarına, "Takımı korumak için çalışacağız. Bazen düşünmediğimiz, oyuncuları tutamayacağımız teklifler oluyor. Türkiye'den de teklifler var. Juninho yükselen bir yıldız. Bunlar futbolun normal dinamikleri içinde olan gerçekler. Kimsenin önünü de kapatamayız" yanıtını verdi.
44 MAÇA ÇIKTI
Bu sezon Karabağ formasıyla 44 resmi maça çıkan Juninho bu karşılaşmalarda 25 gol, 8 asistlik skor katkısı sağladı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Barcelona Sportif Direktörü Deco: "Alvarez artık geçmişte kaldı!"

Real Madrid'den sakatlık açıklaması: Konate

Deportivo'yu yıkan haber: Aubameyang

David Alaba'nın yeni takımı belli oldu!

De Laurentiis: "Kendi paramla 70 bin kişilik stadyum yapıyorum!"

Achraf Hakimi, hakim karşısına çıkacak

Manchester United'ın borcu 1 milyar sterlini aştı

Christian Eriksen'in Wolfsburg macerası sona erdi

Manchester United'da Antonio Conte sesleri

Mbappe'den Olise açıklaması: "Dünyadaki her kulüp onu ister"
















