Beşiktaş'ta orta sahanın en önemli isimlerinden Josef de Souza sahalara dönmek için artık geri sayıma geçti. Avusturya kampında sakatlanan ve 20 Temmuz'da sağ dizinden menisküs ameliyatı geçiren Brezilyalı futbolcumuzun ne zaman sahalara döneceği belli oldu.
ANKARAGÜCÜ MAÇINDA SAHALARA DÖNECEK
Çalışmalarını bir süredir takımdan ayrı sürdüren Josef'in fiziksel açıdan iyi duruma geldiği ifade edildi. Deneyimli futbolcu herhangi bir aksilik yaşanmaması durumunda bu hafta takımla çalışmalara başlayabilecek. Teknik direktörümüz Valerien Ismael kendisini tamamen hazır hissetmesi halinde Josef'i Ankaragücü maçının kadrosuna alacak.
ATIBA'DA SON DURUM
Bu arada Atiba Hutchinson'un tedavi süreci ise devam ediyor. Kanadalı futbolcunun bir süre daha takımdan ayrı çalışacağı belirtildi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Barcelona, Manchester City ve Dortmund, milli araya kayıpsız girdi

Mourinho derbi sonrası çılgına döndü! "Zavallı" diyerek elindeki fotoğrafı gösterdi

Real Madrid TV: "La Liga'yı bırakıp gideriz!"

İspanya'da olay: Jose Mourinho

Milan, Lecce'yi de geçip seriyi sürdürdü

PSG, Marsilya deplasmanında kazandı!

Hoffenheim, Beşiktaş maçı öncesi kayıp!

Zeki Çelik asist yaptı; Juventus kazandı

Fulham ile Manchester United yenişemedi

Frosinone, Como'yu üzdü: İlk mağlubiyet!


















